Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 tipp hogy egészséges légy

2010.01.04

10 tipp az egészséghez és a szépséghez!

1. Soha ne stresszelj!

A stressz árt a bőrnek is. A sápadság az öregedett bőr a száraz bőr nem véletlenül van! Emiatt a stressz miatt. A stressz hatására szoktak elkezdeni az emberek cigizni és hasonló egészségkárosító dolgot csinálni! Mindig nyugtasd magad, pihenj pár percet, számolj el 10-ig és nyugodj meg egy kicsit! Ez nagyon fontos!!! 

 

2. Hetente méregteleníts!

A méregtelenítés megtisztítja a testet! Nagyon fontos szerepe az életnek. Ha méregteleníteni nem tudsz legalább csinálj egy napot mikor csak iszol és pihensz. Tartsd be ezt a szabályt mert így a bőröd, a tested megtisztul!

3. Az egészség gontos!

Ha már eszel édességet vagy ilyesmit legalább 2-3 darab almát is egyél! Egy titkot elárulok: Ha édességet kívánsz akkor inkább tornázz, vagy táncolj! Hogy miért? Mind a két "dologgal" ugyan azt az érzést kelted a testedben. Vagyis inkább tornázz mint édességet egyél mert ugyan azt éred el vele csak az alma egyészségesebb!

4.Szánj időt magadra!

Naponta legalább 1 órát szánj magadra! Ebben benne van egy kis kényeztető fürdés, kozmetikai cuccok, hajcsinálás. Tehát 1 óra kikapcsolódás! Hiszen mindenkinek jó érzés ha törődhetsz magaddal.

5. Hidratálás

Fontos tudnod ami a tény: nagyon sok bőrfertőző "dolog" van. Ennek kialakulásának megelőzésében segítenek a neked megfelelő hidratáló krémek.

6. Bízz önmagadban!

Nagyon fontos, hogy bízz önmagadban! Ne hagyd magad becsapni és ne térj rossz útra!

7. Egy jó barát mindig segít!

Szerintem mindenkinek szügsége van jó barátokra! "Nem az  a jó barát aki veled sír és veled nevet, hanem az aki letörli a könnyedet!" ez egy nagyon fontos idézet! Tartsd ehez magad!

8. Ne sírj, de ha már igen akkor sírd ki magad!

Butaságokon is szokott sírni az ember! Nem kell! Nem egészséges ha sok mindenen rágódsz! De ha már elkezdtél sírni akkor borulj be a barátod karjába és sírd ki magad!

9. Mindig tegyél...

Mindig tegyél  a céljaidért, minden  a most pillanata!!! Ha minden nap egy kicsit teszel a céljaidért akkor az teljesülni fog! Higyj ebben!

10. Ez legyen a tiéd!

Most remélem rá érsz 2 percre! 3-2-1 Gondold végig az állmaid és a legfontosabra gondolj most!!!!

3

2

1

Lejárt az időd! Remélem ráöszpontosítottál  a vágyadra! Ha igen akkor biztos, hogy teljesülni  fog!

Remélem ezzel a 10 tanáccsal segítettem abban, hogy hogyan tartsd magad és, hogy érd el a célod!

 
 

 


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 47602
Hónap: 284
Nap: 1