Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010-es álltalános horoszkóp


kos, horoszkóp, horoszkóp kos, napi
horoszkóp, napi horoszkóp kos, csillagjegy, kos csillagjegyKos (március 21-április 20.)

Kos az állatöv első jegye, korlátlan energiával, lelkesedéssel rendelkezik, mérhetetlen a kalandvágya. A bátorság magától értetődő minden Kos számára. Nem csoda, hogy ez a legizgalmasabb és legerősebb jegy az  összes többi között. Minden Kost felruháztak olyan csodálatos tulajdonságokkal, mint bizalom, határozottság, akaraterő és elhivatottság. 2010 sok mindent tartogat számára, sikeres és izgalmas év áll előtte. Az elkövetkezendő új évben rengeteg jó eredményt ér el, megvalósulnak azok a kezdeményezések, amiket 2009-ben nem sikerült véghez vinni. Mivel nagyon ambiciózus, a tipikus Kos még a kalandokba is tudatosan vág bele. Impulzív és eltökélt, ez a sikerei alapja. 2010-ben folyamatosan megújul külsőleg, mindig friss és naprakész. Új ötletekkel és javaslatokkal rukkol elő, s mindeközben természetesen könnyedén meg is valósítja ezeket az elképzeléseket. Az Kos felesleges gondolkodás helyett inkább cselekszik. Nyitott az újdonságokra, s lételeme a szabadság.
A Kos élvezni fogja a munkáját 2010-ben, hiszen csupa izgalmat ígérnek a fejlesztések. A második negyedévben ráadásul egy nagyobb pénzösszeg is áll emiatt a házhoz. Ez pont jól fog jönni, mert az év első néhány hónapjában lehetnek váratlan kiadások. Az év utolsó szakaszára azonban minden elrendeződik. Az első félévben nagyon jó karrierlehetőségek várnak azokra, akik szeretnének magasabb pozícióba kerülni. A munkahelyváltás viszont nehézkesebb, főleg januárban és februárban, erre nem jók a kilátások. Az év elején óvakodni kell a befektetésektől, mert még a tőkealap is veszélyes helyzetbe kerülhet.
A Kos szerelmi és családi élete kielégítő lesz 2010-ben, nagyon szorossá válnak a kötelékek. A még páratlan Kosok most megtalálhatják az igazit, októberben vagy novemberben még lakodalomra is sor kerülhet.
A szellemi életben tevékenykedők számára viszont nem túl kecsegtető az előrejelzés. Tudományos sikereket csak nagyon nehezen tudnak elérni, azt is az utolsó negyedévben. Azoknak a diákoknak, akik valamilyen kutatást végeznek, egészen az év végéig kitartónak kell lenniük. Akik keményen dolgoznak, azokat el fogja érni a siker.
Az első félévben utazási lehetőség nem igazán akad, inkább a második félévben adódik alkalom egy kis ország- vagy világjárásra.
A Kos általános egészségi állapota igen jó, nem is lesznek nagyon problémái. A finom, egészséges ételek, s a rendszeres testmozgás szellemileg is kiegyensúlyozottá teszi egész évben.


bika, horoszkóp, horoszkóp bika, napi
horoszkóp, napi horoszkóp bika, csillagjegy, bika csillagjegyBika (április 21-május 20.)

Azoknak az embereknek, akik a Bika jegyében születtek, nagyon fontos, hogy egyediek legyenek. Jellemzői: makacs, hajthatatlan, befolyásos, gyakorlatias, pragmatikus és okos. Egy tipikus Bika mindig stabil és csak magának akar megfelelni. Ezek az emberek tudják elérni az igen nagy sikereket, hatalommal rendelkeznek akaratuknak és kitartásuknak köszönhetően. Mindezen felül rendelkeznek még pozitív vonásokkal: rendkívül erősek és energikusak. Szeret gondoskodni más emberekről, a szeretet és hűség számára kulcsszó. Szereti mindig kimondani a véleményét minden témában, azt is megengedi magának, hogy nagy vitába száll, csak hogy fitogtathassa egyedi gondolatait és ötleteit. Könnyen köt barátságot bárkivel, szeretete mérhetetlen a másik felé. Sikeres és céltudatos. A 2010-es évben könnyen bajba keverhetik magukat, falakba ütközhetnek, s ezáltal komoly visszalépésekkel kell megbirkózniuk, csalódások sorozata éri őket.
Karrierfejlesztésben bizonytalan lesz az újév, az első negyedévben még lesznek olyan emberek, akik támogatják az elképzeléseit. Később azonban előkerülnek az irigyek, akik csak azt látják, hogy mekkora jövedelemmel rendelkezik, azt nem, hogy mennyi erőfeszítés van mögötte. Vigyázni kell az elhamarkodott beruházásokkal, mert komoly veszteségek jöhetnek létre. Igazi versenyhelyzet alakul ki a munkatársakkal, akik minden áron szeretnék legyőzni - persze a Bika nem hagyja magát. Főként a második félévben mutatkozik ez majd meg.
A szerelem és a családi élet némileg kiábrándító lehet a Bikának egész évben.Az első negyedévben kialakulnak párkapcsolati problémák, amelyeket csak az utolsó negyedévre lehet elsimítani, ekkor azonban eljön a megbékélés időszaka. A még szingli Bikák óvatosan tervezzenek, mert lehetséges, hogy nem a megfelelő partnerek közt keresgélnek.
A még tanuló Bikák számára kiváló lesz az év tanulmányi szempontból. Még ösztöndíjat is elnyerhetnek az év második felében. Emiatt egy hosszabb-rövidebb utazásra is számíthatnak.
Egészségileg azonban nem lesz túl rózsás az év, alkalmi problémák akadályozhatják a Bikát a mindennapi életben, főleg tüdő- és gyomorkellemetlenségek, valamint kisebb balesetek a harmadik negyedévben.


ikrek, horoszkóp, horoszkóp ikrek, napi
horoszkóp, napi horoszkóp ikrek, csillagjegy, ikrek csillagjegyIkrek (május 21-június 21.)

Az összes állatövi jegy közül az Ikrek talán a legérdekesebb és legizgalmasabb. Ő egy speciális karakter. Rendkívül aktív, megnyerő a személyisége és viselkedése. Lehetetlen nem szeretni. Az Ikrek jegyű emberek szeretnek beszélni bármilyen témáról vég nélkül. Szeretik ugyan a különleges témákat, hiszen rendkívül innovatív elmék és nagy gondolkodók. Magatartása nagyon laza. Ötletes és megbízható, hamar megtalálja a közös hangot másokkal. 2010-ben nagy izgalmak várnak rá. Az újév kiváló lehetőséget nyújt sikerek elérésére, mind a családi boldogság, mind pedig a karrier világában. Az új év arra is biztosítja számukra azt is, hogy rendbe hozzák az előző évben elszenvedett veszteségeket. Arra kell vigyáznia, hogy ne legyen túl kíváncsi és érvelő, ha eredményes akar lenni az új évben.
Mint a legtöbb jegynél, az Ikreknél is felléphetnek nem várt problémák. Az egyik ilyen a munka és a munkahely. Nem biztos, hogy olyan stabil, mint ahogy gondolja. Problémák léphetnek fel a jelenlegi jövedelmével, s a karrierje sem úgy alakul az első negyedévben, ahogy remélte. Egy röpke munkahelyi szerelem csak tovább nehezítheti a dolgokat. A márciustól júniusig terjedő időszak ugyan mutat átmeneti sikereket, de az igazán nagy áttörés majd csak az év második felében jön létre, ez termékeny és kielégítő időszak lesz. A társadalmi életeddel meg lehet elégedve az Ikrek, főleg októberben és novemberben vesz majd részt nagyobb eseményeken.
Az első negyedévben nagy kihívást jelentenek majd a párkapcsolati problémák. Egy laza beszélgetés során kialakulhatnak súlyos feszültségek, amelyek csak később, a második félévben fognak oldódni. Ekkor már a gyermekvállalás is szóba kerülhet.
Azok az Ikrek, akik még tanulnak, nehezen tudnak koncentrálni, ami kudarcokhoz vezethet. A jól teljesítők számára is óriási a stressz. Több bizalom szükséges a jó eredmény eléréséhez. Várható azonban egy külföldi tanulmányi út is.
2010-ben jó egészségnek örvend az Ikrek, néha korlátozzák csak kisebb egészségügyi problémák. Az ideg- és az emésztőrendszerrel lehetnek gondjai, de lelkileg nagyon is rendben van.


rák, horoszkóp, horoszkóp rák, napi
horoszkóp, napi horoszkóp rák, csillagjegy, rák csillagjegyRák (június 22-július 22.)

A tipikus Rák személy különösen érzékeny, egyéni és titokzatos. Szeretné elrejteni az érzelmeit, de képtelen rá, mert annyi van belőle. Túláradóan érzelmes, nosztalgikus, folyamatosan kísértik a régi emlékek, a lelkiismeretéről nem is beszélve. A Rák túl törékeny, és szellemileg is érzékeny, mentálisan nem mindig stabil. Mindemellett a Rák jegyű ember nagyon kedves és gyengéd. Szerető, gondoskodó, csodálatra méltó, aki szívesen elkötelezi magát. Folyamatosan változik a környezete, de hozzá tud szokni, s képes megvédeni magát akkor is, ha veszély leselkedik rá. A 2010-es év különleges lesz minden Rák számára. Jó híreket kap, sok segítséget kap, élvezi az életet. Sok energiája van, kicsit talán hiperaktív is. Sok erőfeszítést tesz, ezáltal visszatért az önbizalma, s nagyon ambiciózus lesz a céljai elérésében.
A karrierje érdekesen alakul. A munkahelyén a kemény magba tartozik, ezért szinte biztos helye van. Az első negyedévben átlag feletti a keresete. Erős nyomás nehezedik rá, mert az év közepén több munkakapcsolatot is ki kell alakítania, ami nincs ínyére. Az év utolsó felére emiatt egy kicsit be is savanyodik. Az év középső szakaszában azonban érdemes lesz befektetni, mert nagy pénzt szakíthat. Az első félévben a legtöbb Rák nagyon kreatív és innovatív, amivel szintén a stabilitását támasztja alá. Szeptemberben és októberben könnyen pazarolni kezdhet, ha nem figyel oda.
A Rák 2010-ben sokat harcol a családjával, a szeretteivel. Főleg áprilistól júniusig akadhatnak problémák, de az év végén újra minden a régi lesz. A szerelmi házasságok nagyon jól alakulnak, de akik érdekből kötötték össze valakivel az életüket, bizony megsínylik ezt az évet.
A szellemi tevékenységet végzők számára nehéz hónap lesz az április és a május. Megannyi kihívással kell szembenézniük, megpróbáltatások ezrei várnak rájuk. Extrém elkötelezettség és erős akaraterő segítségével azonban minden akadályt le lehet győzni. Az év vége előtt még egy rövidebb utazás is várható.
A Ráknak lehetnek egészségügyi problémái, főleg enyhe emésztőszervi és idegrendszeri gondok július és október között.


oroszlán, horoszkóp, horoszkóp
oroszlán, napi horoszkóp, napi horoszkóp oroszlán, csillagjegy,
oroszlán csillagjegyOroszlán (július 23-augusztus 23.)

Oroszlán a legigényesebb jegy az összes közül. Uralkodó természete van, impozáns a jelenléte. Rendkívül kifejező, kreatív és nagyon ötletes. Egy tipikus Oroszlán nagyon vonzó, impozáns és arisztokratikus. Szívós, szereti érvényesíteni az akaratát, de kedves és emberséges is. Minden Oroszlán bátor, izgalmas, a domináns és fegyelmezett, már-már megközelíthetetlen. A 2010-es évben néhány izgalmas hírt kaphat, nagy részéből előnyöket tud kovácsolni, de előfordulhatnak váratlan problémás ügyek is. A pályaválasztási időszak jól sül el, s stabil jövedelemalapot is szerez. Sajnos közepesen súlyos családi problémák is várhatók, s hiányzik a társak közötti megértés is. Az Oroszlánok sokat segíthetnek a barátaiknak az év folyamán, ha kicsit is odafigyelnek rájuk.
Az első néhány hónap nagyon jövedelmező az Oroszlán számára, a gondviselés sok sikert tartogat a számára. Jobb karrierlehetőségek, utazások várnak rá. Pénzügyi helyzete javulni fog az év közepén, mert egy befektetésből nagy nyereségre tesz szert. Anyagilag tehát stabil lesz az év, még akkor is, ha munkahelyet változtat. Októberben azonban lesz egy csúnyább ügy, ami kihat a munkahelyi légkörre is.
2010 legnagyobb problémája a párkapcsolati helyzet az Oroszlánnál. Rengeteg probléma merül fel, óvatosan kell közelíteniük egymáshoz a partnereknek, mert rámehet a kapcsolatuk. A nyugalom és a biztonság pedig nagyon fontos lenne most az Oroszlánnak. Az a baj, hogy túl kritikusan kezel mindent.
Az első félévben a felsőoktatási tanulmányokban hallgatóknak is lehet problémájuk, mert nem kapják meg azt a mennyiségű ösztöndíjat, amire számítottak. A második félév azonban nagyon ígéretesnek tűnik, még egy tanulmányi útra is van kilátás egy távolabbi országba.
Sok visszatérő betegségre számíthat az Oroszlán 2010-ben, ám egyik sem súlyos. A leggyakoribb egészségügyi ártalmak az emésztő-, a hát-, az ideg- és a keringési rendszerrel kapcsolatosak. A fáradtság és a gyengeség is zavarja az Oroszlánt.


szűz, horoszkóp, horoszkóp szűz, napi
horoszkóp, napi horoszkóp szűz, csillagjegy, szűz csillagjegySzűz (augusztus 24-szeptember 23.)

A Szűz az egyik legszínesebb jegy, igazán elbűvölő! Karaktere nagyon törékeny, de nem gyenge, nem is szelídek, ő inkább nagyon erős és igényes. Kreatív és találékony, okos, művelt és kifinomult. Nagyon fegyelmezett, komoly értékrendje van, elvekkel rendelkezik és fontos számára tisztaság minden téren. Gyakorlatias és pontos, mindemellett tiszteli a hagyományokat is. Állhatatos és segítőkész másokkal szemben. Kicsit bizalmatlan, de hamar a közelébe lehet férkőzni tisztességes szándékkal. A 2010-es év sok szerencsét hoz a Szűzeknek, nagy esélyük van a sikerre, különösen azoknak az embereknek, akik a pályafutásuk elején állnak. A sok változás a munkahelyén viszont nagy nyomás alatt tartja.
2010-ben a Szűzeket leginkább a karrierrel kapcsolatos kérdések foglalkoztatják. Mivel nem a legjobb a pozíciója, előmeneteleket remél. Az első félévben ennek érdekében erején felül teljesít, mégsem sikerül elérni a várt eredményt. A sok csalódás miatt megváltoztatja a nézőpontját, s már nem hamarkodja el a döntéseket. November tájékán ezért cserébe meg is kapja, ami jár neki. Az utolsó hónapban még jelentős jövedelemre is szert tesz, így elégedetten zárja majd az évet.
Párkapcsolati problémák is felmerülhetnek, néhány súlyos viszály is kialakulhat a kedvessel. Emiatt a Szűz sokat szorong, stresszel, de nem próbál meg elmenekülni a problémák elől. Intelligenciájával és körültekintésével meg tudja menteni a menthetőt.
2010 egyik pozitív dolga lesz a nagyon termékeny szellemi élet. Sok oktatással kapcsolatos utazáson vehet részt a Szűz jegyű ember, s ígéretes szakmai jövő előtt áll tudományos téren.
Tökéletes egészségnek örvend egész évben, csupán a második félévben lesznek kisebb emésztő- és keringési rendszerrel kapcsolatos problémái. Az egészségügyi ellátással kapcsolatos feszültségek azonban rá is kihatnak.


mérleg, horoszkóp, horoszkóp mérleg, napi
horoszkóp, napi horoszkóp mérleg, csillagjegy, mérleg csillagjegyMérleg (szeptember 24-október 22.)

A Mérleg jegy a termékenység jelképe, 2010-ben pedig a betakarítás időszaka köszönt rá. A Mérleg egészen más, mint a többiek: mindig friss, egyedülálló, kiegyensúlyozott életet él. Nagyon nyugodt, érett, jól nevelt, intelligens és okos, fényével beragyogja környezetét. Rendkívül udvarias, már csak ezért is szeretik olyan sokan. Barátaival és kollégáival kitűnően bánik, bájos és varázslatos. Szeretik azt a harmóniát, amit körülveszi. Kedves és szívélyes. 2010-ben óriási nyereségei lesznek, a Mérlegé a legtöbb szerencse az újévben. Az előttük álló időszakban a béke és a jólét magától értetődő, bár azért bizonyos esetekben kudarcok és csalódások érhetik, különösen a munkahelyén.
Ez az év egy stabilizált időszak lesz a Mérleg számára. Minden kedvező az első félévben, csupán az év második részében jelentkezhet némi gond a munka terén. Néhány Mérleg szívesen változtatna munka- és lakóhelyet az utolsó negyedévben. A változás szerencsére mindig jót tesz nekik, még a társadalmi és a magánéletben is. Az utolsó negyedévben számíthat nagyobb nyereségre, de egész évben szép bevételekre tesz szert. Hajlamos költekezni, de meg tudja fékezni magát, ha akarja. A kemény munka és az elhivatottság meghozza az eredményét a karrierben is.
A Mérleg párkapcsolatában a kommunikáció hiánya léphet fel, s okozhat problémát. Az első negyedév emiatt nem egy jó időszak szerelmi szempontból, de a családi kötelék mindennél erősebb. Az utolsó negyedévben azonban jön valaki, aki teljes lényével elvarázsolja a Mérleget.
A még tanuló Mérlegek nagy sikereket érhetnek el a tudományos életben. Az ösztöndíjak biztonságot nyújtanak számára, ráadásul az év közepén egy tengerentúli utazás lehetősége is felmerül. A barátok is csodálják a Mérleg teljesítményét, ezért mindenben segítenek neki, amiben csak tudnak.
A 2010-es év nagyon kedvező lesz a Mérlegek számára. Mivel van idejük pihenni, ezért egészségügyi problémák sem nagyon gátolják őket semmiben, talán a keringési rendszerrel lehetnek apróbb gondok.


skorpió, horoszkóp, horoszkóp skorpió,
napi horoszkóp, napi horoszkóp skorpió, csillagjegy, skorpió
csillagjegySkorpió (október 23-november 21.)

A Skorpió nagyon intenzív jegy, meggyőző teremtés. Szenvedélyes, titokzatos, igényes és átgondolt. Odaadó és céltudatos, ez a két legértékesebb tulajdonsága. Képes figyelni minden részletre, miközben pontosan tudja, hogy mit akar, s az ambíciói hajtják. Vitathatatlanul győztes minden téren, törekvő, eléri a céljait. Kicsit bosszúálló és féltékeny, s nem szereti, ha valami nem úgy történik, ahogy ő elképzelte. Óvatosan kell vele bánni! 2010 vegyes eredményeket hoz számára, lesznek jó és rossz események is bőven. A hosszútávú céljaival nincsenek gondok, inkább a rövidtávú tervei nem aratnak sikert, még van hová fejlődnie. Általánosságban elmondható, hogy ettől függetlenül lelkes és energikus, s nem adja fel soha!
Januárban és februárban nagy szüksége van a változásokra, mert már régóta dédelgeti magát ugyanazon a helyen. A váltás eredménye azonban nem hozza meg a várt eredményeket, ami annak is köszönhető, hogy lenéző az új munkatársaival. Ez a drámai változás főleg az év felén fog problémákat okozni, de ekkor már könnyebben fellép ellene a Skorpió, hiszen konkrét dolgot kell legyőznie. Pénzt szeretne és hírnevet, ezt az év második felében jobbára el is éri, csak megfelelő ösztönzésre van szüksége. A pozitív kilátások segítik a legjobban. A Skorpió gyakran játszik szerepet, ha úgy érzi erre van szükség, tehát nem biztos, hogy mindig ugyanazt az arcát fogja mutatni.
A Skorpió szerelmi élete viszont rendkívül jó, nagyon egymásra találtak kedvesével, s ráadásul társadalmi szempontból is tökéletesen illenek egymáshoz. A második félévben lehetnek veszekedések, de mindent megtesz azért, hogy visszaállítsa a régi rendet, a Skorpió hajlandó küzdeni a kapcsolatáért.
Akik a szellemi életben tevékenykednek, azok számára nagyon bonyolult lehet a 2010-es év. Sok probléma merül fel, amelyeket egyelőre képtelenség áthidalni. Ösztöndíj sem érkezik az első félévben, de az év második részében talán kisebb fellendülés várható, amikor is egy rövid utazásra kerül sor.
Egészségileg azonban nem lesz túl jó az év, emésztőrendszeri betegségek várhatóak különösen október és december között.


nyilas, horoszkóp, horoszkóp nyilas, napi
horoszkóp, napi horoszkóp nyilas, csillagjegy, nyilas csillagjegyNyilas (november 22-december 21.)

A Nyilas a leginkább energikus és pozitív jegy. Rendkívül dinamikus személyiség rengeteg szenvedéllyel és izgalommal. Sokoldalú, kalandvágyó, igényes és egészséges öntudattal áll a dolgokhoz. Született kíváncsi, szereti a felfedezéseket és kipróbálni az újdonságokat. Nagy utazók és tájékozott emberek. Nyitottak az új ötletekre és gondolatokra. Ambiciózus, optimista, pozitív kilátásokkal rendelkezik. A csalódás soha nem rántja vissza, hiszen idealista és határozot, könnyen felül kerekedik még a nehéz helyzetekben is. A legtöbbjük nagyon kedves, becsületes, elkötelezett és megbízható. A 2010-es és a Nyilas számára váltakozó, a siker keveredik a csalódással és a szomorúsággal. A Nyilas is szeretné elérni céljait, de kis türelemre van szüksége mindehhez.
Az új évet egy nagy dobással fogják kezdeni a Nyilasok. Az első negyedévben a leginkább eseménydús az életük, ekkor érhetnek el nagy sikereket a munkahelyükön. A második negyedévben már gyengébb az eresztés, ezért sokkal keményebben kell hajtani a korábbi színvonal fenntartásához. Az év második felére is ez lesz a jellemző. Májusban és júniusban némi szorongásra adhat okot a pénz, azaz annak hiánya, de a Nyilas ügyesen kihasználja az adódó lehetőségeket.
A családi életben viszont valamennyire széthúzás tapasztalható. A Nyilas sokszor terheli meg szeretteit a problémáival, ami gyakran vezethet feszültséghez. A szerelemben is akadnak gondok, egy párkapcsolatért bizony dolgozni kell!
A 2010-es évben inkább azok érnek el nagy sikereket, akik szellemi munkát végeznek. Olyan kutatási munkát kaphatnak, amely még egy tengerentúli utazás lehetőségét is megadja. Akik keményen dolgoznak, megkapják érte a jutalmat.
Egészségügyileg nem lesz vészes az év, bár az újév elején kialakulhat némi keringési- és idegrendszeri probléma, de utána majd' kicsattan a Nyilas az egészségtől!


bak, horoszkóp, horoszkóp bak, napi
horoszkóp, napi horoszkóp bak, csillagjegy, bak csillagjegyBak (december 22-január 19.)

A Bak az egyik legkomolyabb állatövi jegy, egyben a legérettebb és legnehezebb gondolkodású. Sokat tapasztal, mindemellett mentálisan stabilitás, mozgékony. Akik ezen jegy alatt születtek, végtelenül független, előre gondolkodó, magabiztos és fegyelmezett emberek. Nagyon türelmesek, keményen dolgoznak, intelligensek, okosak, két lábbal állnak a földön, s nagyon óvatosak. Bármilyen szakmát is választanak, a siker garantált kitartásuk miatt. Minden Bak rendkívül megbízható, igényes, figyelmes és meggyőző. Ez az oka annak, amiért az emberek imádják. A Bak feladata 2010-ben, hogy mélyen megélje a tudatát. Csak így tud pihenni, csak akkor érzi magát kényelemben, ha mindent tisztán lát. A legtöbben a 2009-ből átvitt terveiket folytatják, ami egy komoly ugródeszka az újévi sikerekhez. Ha őszinték és céltudatosak, akkor nagy eredményt fognak elérni.
A karrier terén biztos siker várható, csak néhány kisebb probléma árnyékolja be az örömet. Bonyolult szakmai helyzetek és munkahelyi féltékenység is jellemző lehet, de ha együttműködik másokkal, nem érheti baj. A beruházásokat alaposan meg kell fontolnia, csakis türelemmel és odafigyeléssel szabad ezekhez a dolgokhoz fordulni. A második félév már teljesen kielégítő, mert stabilizálódnak a dolgok, a Bak minden problémát meg tud oldani az intelligenciájával. Az eredményorientált szemléletmód miatt nagy nyereséggel zárhatja az évet.
Mivel annyira csak a pénzt tartja szem előtt, komoly problémákkal kell szembenéznie a Baknak. Elhanyagolja szeretteit, amit kevese nem néz jó szemmel. Mikor már letisztultak a dolgok, sokkal inkább képes koncentrálnia párkapcsolatára, s máris nagyobb lesz az elégedettség.
Aki foglalkozik tanulással vagy továbbképzéssel, arra egy szuper ösztöndíj és egy külföldi utazás vár. Egy kicsit merészebbnek kell lenni, úgy lehet kitűnni a többiek közül, s máris felfigyelnek azok, akiknek igazán szólnak az eszmefuttatások.
Általánosságban jó évet zár majd 2010-ben a Bak egészségileg. Az utolsó negyedévben jelentkezhetnek kisebb problémák a gyomorral és a légzőszervi-rendszerrel kapcsolatban.


vízöntő, horoszkóp, horoszkóp vízöntő,
napi horoszkóp, napi horoszkóp vízöntő, csillagjegy, vízöntő
csillagjegyVízöntő (január 20-február 18.)

A Vízöntő nagyon dinamikus, aktív és extrovertált teremtés. Bármi legyen is a helyzet, ő mindig vonzó, kedves a barátaival és a kollégáival szemben. A tipikus Vízöntő nagyon hatékony és igényes saját magára. Meggyőződése, hogy értelemmel bármit el lehet érni. Erős a meggyőződése arról, hogy a képességeivel bármit elérhet. Mindig szüksége van a teljes őszinteségre mind a magán-, mind az üzleti életben. Jól kifürkészi a titkokat, és pillanatok alatt leleplezi a hazugokat. A 2010-es év számtalan váratlan helyzettel rukkol elő a Vízöntő számára. Sok mindent elérhet, amit nem tudott 2009-ben. Előnyös helyzetben van, mert keményen dolgozik, s el tudja érni pénzügyi céljait, s a karrierjében is szárnyal. Mindeközben javítja a viszonyát a körülötte élőkkel is.
Kicsit könnyelmű lesz 2010-ben, mert az első negyedévben sikert sikerre halmoz, s ettől egy kicsit önelégültté válik. Megkapja a rég várt előléptetést, vagy azt az utazást, amire a legjobban vágyott. A második negyedévben már fellépnek a problémák, de van segítsége, így könnyedén felülkerekedik rajtuk. A második félévben a Vízöntők változtathatnak munkahelyet vagy otthont, de néhány váratlan költség elbizonytalanítja őket. Újra felütik a fejüket a régi sérelmek is, amelyek megoldatlanak maradtak. Eltarthat egy ideig, ameddig mindent helyre tesz, s friss, új helyzetet állít elő.
2010-ben kapcsolatok szempontjából elégedettek lesz a legtöbb Vízöntő. Megtalálja a hangot a szeretteivel, szerelemből is lesz bőven, ráadásul problémamentesen! Kényelem, béke és szeretet jellemzi a kapcsolatát. Az utolsó negyedévben még az esküvői harangok is megkondulhatnak, annyira simán, olajozottan zajlik minden.
A tudományos területeken nem arat idén osztatlan sikert a Vízöntő, mert olyan kutatásba fogott, aminek még nincs itt az ideje. Egy rövidebb tanulmányi út segítene, hogy felfedezzen egy egészen más témát, aminek nem csak jövője, hanem jelene is van.
2010-ben érdemes egy nagyobb egészségügyi kivizsgálást csináltatni. Az utolsó negyedévben jelenhetnek meg csupán a problémák, a gyomorpanaszok és valószínűleg az influenzával is meg kell kell küzdenie a Nyilasnak.


halak, horoszkóp, horoszkóp halak, napi
horoszkóp, napi horoszkóp halak, csillagjegy, halak csillagjegyHalak (február 19-március 20.)

A Halak egy ingatag gondolkodású csillagjegy. Általában izgatottság jellemzi, folyton siet, gyakran stresszel. A legfontosabb számára a lélek és az elme. Vízre van szüksége a túléléshez, enélkül egyáltalán nem tud fennmaradni. Spirituális, tiszteli a tradíciókat, éles elmével rendelkezik, s több oldalról is megvizsgálja a dolgokat. A fantáziája nagyon élénk. Az emberek nagyon barátságosnak, érzelmesnek, áldozatkésznek és nagyvonalúnak ismerik. Kedves, gyengéd másokkal, bár bizonyos időközönként negatív, főként, ha úgy érzi, túl nagy kihívással került szembe. 2010-ben éri jó is, rossz is bőven. Főleg a váratlan problémákkal nem tud mit kezdeni, de az alkalmi sikereknek nagyon tud örülni. Sokszor megijed elsőre, ahelyett, hogy megnyugodna, és nyugodt fővel átgondolná a helyzetét.
Az első félév nagyon jól alakul a pályája szempontjából. Mer felelősséget vállalni, még akkor is, ha nem teljesen biztos a siker. A karrier, a nyereség és az elégedettség a három legfontosabb tényező számára. Szeretne elutazni egy távolabbi országba, erre gyűjti a pénzt leginkább. Átlag feletti a keresete, ezért valószínű, hogy el is éri, amit szeretne. Azonban kudarcok is akadályozzák bőven, de ki kell tartania. Életmódját is a túléléshez kell igazítania.
A szerelem viszont folyamatosan jelen lesz 2010-ben. Egyre szorosabb a kapcsolata kedvesével, ha még nincs gyermeke, most már azt is terveznek. Nagyon fontos számára a család, s hogy az az ember, akivel él, folyamatosan tudja inspirálni, ösztönözni. A harmadik negyedévben lehet egy kisebb dulakodás néhány apróság miatt, de a kapcsolatuk elég szilárd ahhoz, hogy ebből ne legyen komoly probléma. Sőt, még inkább összekovácsolja őket ez az eset.
A még tanuló Halak számára szuper lesz az év, jól végzik a dolgukat, ezért tanulmányi sikerekre és emlékezetes vizsgákra számíthatnak, sőt még nemzetközi folyóiratokban is megjelenhet egy-egy munkájukról szóló alkotás. Ha van rá lehetőség, mindenképpen utazzon el a Halak tengerentúli országba kutatási célból!
Egészségileg nem lesz rossz az év, nem lesznek problémák, csupán a második félévben lépnek fel ízületi fájdalmak, gyomorpanaszok, hátfájás, fejfájás, és lehetséges, hogy az influenza is felüti a fejét.

 
 

 


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 94992
Hónap: 311
Nap: 5