Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milyen típus vagy?

Tavasz típus

Rózsaszínes bőrű lányok tartoznak ide. Ha ilyen vagy, a hajad szőkés, vagy világosbarnás aranyos csillogással. Szemed színe lehet vakító kék vagy zöld, vagy aranybarna. Neked a pasztellszínek állnak jól, a barack, a bézs, a krémzöld, a lazac vagy a rózsaszín. Arcodra könnyű alapozót használj, púderből pedig a barack illik hozzád a legjobban. A szemeidet kiemelheted világos, melegkékkel, rózsaszínnel, vagy bézzsel. Ajkaidra ne használj erős színeket, maradj a rózsaszínnál és a lazacnál.

Tavasz sztárok: Paris Hilton, Hilary Duff

Nyár típus

Ehhez a típushoz akkor tartozol, ha szőkésbarna, vagy világossszőkés hajad van, és a bőröd hűvös, rózsás tónusú. A szemed lehet szürkés, kékes vagy zöldes, Neked a natúr színek állnak jól, de buliba hódíthatsz a hűvös színekkel: ezüsttel fuksziával vagy esetleg pinkkel! Az arcodra csak egy kevéske rózsaszín púdert tegyél, a szemeidet hangsúlyozd fényes, ezüstös árnyalatokkal! A szádra vigyél fel málnát, bordót vagy pinket!

Nyár sztárok: Christina Aguilera, Jessica Alba

Tél típus

Fehér a bőröd, a hajad viszont sötét barna vagy fekete. A szemed vakító, élénk kék vagy szürkéskék. Jól állnak neked a tiszta, élénk színek, mint a fekete, a lila vagy a piros! Az arcodra csak alig tegyél egy kis rózsás pírt, majd a szemeidre tegyél kéket! (A kékből jól áll neked az ezüstkék, a szilvakék, türkizkék!) Rúzsból az élénk, hangsúlyos színeket válaszd, például használhatsz pirosat, málnát, pinket.

Tél sztárok: Angelina Jolie, Rose McGowan

Ősz típus

Ebbe a típusba tartozol, ha az arcod napbarnított, aranyos fényű, a szemeid aranyos csillogású zöldek, vagy barnák. A hajad lehet vörös, barna, vagy vörösesbarna. Jól állnak neked a barnás színek, az arany és a napsárga. Az arcodra tegyél bronz púdert, a szemeidre olívazöldet vagy bézst rakj fel! A szádra mennek a most divatos narancsos, pirosas árnyalató szájfények, vagy az élénk, bordósbarna rúzsok.

Ősz sztárok: Jennifer Lopez, Jennifer Garner

 
 

 


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2020 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 63819
Hónap: 3041
Nap: 135